Як я підвищую свою кваліфікацію психолога?

Щоб підвищити власну кваліфікацію та рівень своїх послуг до вимог міжнародних стандартів, я навчаюсь на програмі «Психологічне консультування та травматерапія» ( Ріджент Університет(США) та Україна) з травня місяця 2017 року.
Що тут я беру для себе?
Це робота під наставництвом чудових супервізорів. Індивідуальне консультування я веду під наставництвом Ксеніії Віттенберг та Андрія Мештанова. Групову супервізію здійснює Corie Schoeneberg, EdS, LPC, Doctoral Student of Counselor Education & Supervision (Regent University).

Перш за все це високий рівень викладання. Викладачі – фахівці міжнародного рівня з колосальним досвідом саме практичного консультування та прекрасним вмінням віддавати свої знання у зрозумілій доступній формі. Це прекрасне співвідношення теорії та практики, де акцент робиться, саме на вміння застосовувати отримані знання.
Це відкритість та прозорість процесу навчання, де зрозумілі чіткі критерії оцінювання,є план навчання та розвитку кожного студента.
Ставиться чітка навчальна ціль та за домомогою системи наставництва відбувається досягнення цих цілей. Відкритість викладачів вражає. Навіть в умовах знаходження у різних часових поясах, відбувається постійне спілкування, підтримка.
Атмосфера мультикультурного спілкування дає відчуття сопричасності глобальним процесам у сфері психологічної допомоги. Можливість використовувати найкращий міжнародний досвід. Іноді, щоправда, його потрібно адаптовувати до наших українських реалій. Але наші колеги в цьому допомагають.
Християнські цінності, що присутні в організації, для мене дуже важливі. Це відчуття високого морального рівня, істинного професіоналізму, де в центрі людина, що шукає допомоги. Колеги демонструють, що для них немає чужої біди. Я дуже вдячна, що вони також допомагають нам у зміні законодавства щодо надання психологічних послуг.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Facebook
YouTube
Instagram