Майстер-клас з дитячої психології

S5031643 18 листопада  в неділю на 17:00  в центрі раннього розвитку “IQ-сики ” м. Буча  відбудеться  майстер-клас по  дитячій психології.  Під час зустрічі ви зможете познайомитись з фахівцем, отримати нові знання з мистецтва спілкування з дітьми та самі відчути себе Дитиною. В програмі майстер-класу: обговорення теми : “Принципи ефективного спілкування з дітьми ”, вплив стилю батьківського спілкування на  формування особистості дитини, відповіді психолога на питання  батьків  щодо актуальних питань з виховання дитини.
Чекаємо батьків разом з дітками у нашому сімейному центрі.  Поки батьки будуть спілкуватись із фахівцем, у діток буде можливість побавитись у ігровій кімнаті.

Для того, щоб взяти учать в безкоштовному майстер-класі необхідна реєстрація за телефоном 097 911 47 71 або на пошту olha.kolesnikova@gmail.com.
Ведуча майстер-класу:дипломований дитячий та сімейний психолог з п’ятирічним стажем – Ольга Колеснікова-Чмель, співзасновниця Спілки сімейних консультантів та практичних психологів «Гармонійне зростання», ведуча психологічних передач (радіо «Марія»).

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Facebook
YouTube
Instagram