Хто я? Пошук свого Ікігай? (смислу життя)

 Хто я?

 Це одне з перших завдань на курсі Ореста Зуба про онлайн-бізнес. Як показала практика, ми ростемо, розвиваємося і відповідь змінюється. Дуже корисно давати собі відповідь на питання. “Хто Я?, бо виникає наступне питання – Чого я НАСПРАВДІ ХОЧУ? І Що я роблю, щоб цього ДОСЯГНУТИ?
Це включає свідоме ставлення до життя та ВКЛЮЧАЄ ВДЯЧНІСТЬ ДО ТОГО, ЩО Я ВЖЕ МАЮ!
 Вдячність батькам, Творцеві, людям, які навколо, вдячність собі та цінність всіх  труднощів, конфліктів та перемог. (В кожного своє). А саме тоді виникає відчуття «твердої землі під ногами» та ВІДЧУТТЯ ЦІЛІСНОСТІ. Відчуття, що кожен з нас невипадкова людина.  А так воно і є.!(Хоча, іноді ми втрачаємо це відчуття у клопотах, буденності, хворобах. І це нормально, це просто відчуття. І ми маємо на нього право).  
Після цього аналізу  з‘являються сили, з‘являється віра та надія, з‘являється радість від того, що ти просто Є!
Дякую всім, хто Був Чи Є у моєму житті! Це пост – вдячність, пост-посмішка і пост-дякую!
А нижче відповідь моя – Хто Я?
«Мене звати Ольга Чмель-Колеснікова. Я з м. Гайворон, десь років 15 вже живу та працюю в Києві. Я психолог. Консультую людей з найрізноманітніших питань: від депресій до питань бізнесу, пошуку себе та свого покликання в житті. Працюю в пісочній терапії, як арт-терапевт, травматерапевт, займаюсь розстановками по Берту Хеллінгеру. Зараз здобуваю міжнародну психологічну освіту у Rigent University. Також я мама 3-х дітей. Тому я ще й педагог раннього розвитку дітей, дитячий психолог. За плечима освіта тележурналіст (7 років на ТБ), щасливий шлюб(разом вже 8 років), досвід власного бізнесу (сімейний центр розвитку), активне студентське громадське життя.
 Я християнка і Вірю у надзвичайні можливості кожної людини. Вірю, що місця під сонцем вистачить усім! Тому я тут (на програмі Ореста Зуба), щоб знайти це максимально комфортне місце та зреалізувати власні проекти . Хочу запустити психологічні онлайн-курси для свідомої підготовки до шлюбу, курси по гармонійному вихованню дітей, курси по саморозвитку для жінок та чоловіків, курси психологічної та фінансової свободи тощо. Проблема – важко довести початі справи до кінця. Сильні: доброзичлива, цілеспрямована, люблю життя та ПРАЦЮЮ ЗА ПОКЛИКАННЯМ! Веду блог та фб сторінку. сайт. http://www.kolesnikova.org.ua»
Якщо вас турбують подібні питання саморозвитку та є бажання віднайти своє щастя, буду рада вам допомогти як професійний психолог.  Мій контакт 097 911 4771. ФБ сторінка https://www.facebook.com/kolesnikova.olga.7. Пишіть у приват.
Хай усім щастить!
P.S Про Ікігай напишу наступний пост.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Facebook
YouTube
Instagram