“Хлопчика не хочу, дівчинку”. Що робити, якщо життя поставило кому не там?

 

2 грудня   в неділю о  17:00  в центрі сім’ї та дитини  “IQ-сики ” м. Буча (http://www.iqsyky.com.ua )  відбудеться  зустріч батьків із дитячим  психологом.  В рамках проекту нашого  сімейного клубу  ви зможете познайомитись з фахівцем, отримати нові знання з мистецтва спілкування з дітьми і також поспілкуватись з іншими батьками у комфортній атмосфері,  обмінятись досвідом. В   програмі сімейного клубу: обговорення теми : “  Хлопчик чи дівчинка? Що робити, якшо ваші очікування щодо статі дитини не справдились? Вплив батьківських очікувань  на фактичну стать дитини, на сприйняття  дитини і  на адаптацію  дитини  у соціумі,  відповіді психолога на питання  батьків  щодо актуальних питань з виховання дитини.


Чекаємо батьків разом з дітками у нашому сімейному центрі.  Поки батьки будуть спілкуватись із фахівцем, у діток буде можливість побавитись у ігровій кімнаті.
Для того, щоб прийти у наш сімейний клуб  необхідна реєстрація за телефоном 097 911 47 71 або на пошту olha.kolesnikova@gmail.com.
Ведуча майстер-класу:дипломований дитячий та сімейний психолог з п’ятирічним стажем – Ольга Колеснікова-Чмель, співзасновниця Спілки сімейних консультантів та практичних психологів «Гармонійне зростання», ведуча психологічних передач (радіо «Марія»).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Facebook
YouTube
Instagram