Безкоштовний майстер-клас з дитячій психології

2 вересня в неділю на 15:00 запрошую на майстер-клас по авторській тренінговій програмі « Мистецтво розвитку дитини раннього віку».

Це півторагодинна зустріч, під час якої ви зможете ознайомитись з моїм навчально-практичним курсом, отримати нові знання з мистецтва спілкування з дітьми та самі відчути себе Дитиною. В програмі майстер-класу: ключові моменти у формуванні особистості, дитина – як плід Любові, її місце у родовій системі (міні-розстановка), вплив мультиків на психіку дитини, цікаві ідеї для розвитку дитини самотужки, креатив з води, борошна і солі:).
Для того, щоб взяти учать в безкоштовному майстер-класі необхідна реєстрація за телефоном 097 911 47 71 або на пошту olha.kolesnikova@gmail.com. Початок тренінгової програми з 10 вересня .
Ведуча  майстер-класу:дипломований дитячий та сімейний психолог з п’ятирічним стажем – Ольга Колеснікова-Чмель, співзасновниця Спілки сімейних консультантів та практичних психологів «Гармонійне зростання», ведуча психологічних передач (радіо «Марія»), має успішний досвід створення «з нуля» і проведення груп раннього розвитку дітей.


Кого зацікавить моя програма і на кого вона розрахована? Програма розрахована на:
• педагогів центрів раннього розвитку, ясел та дитсадків;
• випускників педвузів, яким так не вистачає практичних навичок;
• гувернерів, аніматорів, вожатих, всіх, хто бажає працювати у сфері інтересів дитини та родини;
• і звичайно на небайдужих, зацікавлених у гармонійному розвитку своєї дитини, батьків! Тренінгова програма розрахована на 5 зустрічей по 3години (вихідні дні і вечірні групи).
 Теми тренінгів: 
1. Мистецтво взаємодії з дітьми;
2. Мистецтво взаєморозуміння з батьками;
3. Методики раннього розвитку;
4. План розвитку дитини впродовж перших 3-х років;
5. Тренінг креативності.
 По закінченню тренінгової програми Ви:
1. Отримаєте знання з дитячої психології та будете відчувати потреби дітей;
2. Активізуєте свій творчий потенціал, зможете самі створювати заняття для дітей і вести групи раннього розвитку;
3. Подолаєте свій страх перед маленькими дітьми та навчитеся з ними працювати із задоволенням;
4. Дізнаєтеся, як ефективно співпрацювати з батьками;
5. За короткий час опануєте найпопулярніші методики раннього розвитку (Монтессорі, Домана, Зайцева, Нікітіних, Железнових).
За бажанням можливе застосування знань на практиці в реальному дитячому клубі міста Києва. Ви отримаєте можливість долучитися до виховного процесу в якості: організатора уроку, асистента педагога, і нарешті як самостійний ведучий заняття. Найкращим випускникам буде запропоноване працевлаштування!
Оплата кожного тренінгу окремо – 150грн, Всі 5 можна придбати на першому тренінзі лише за 600 грн!
Місце проведення тренінгів: Київ, пров.Лабораторний 1, офіс 176 (р-н М.«Палац Україна»). Запис: (097)911-47-71, olha.kolesnikova@gmail.com, http://kolesnikova.org.ua
 Автор і ведуча тренінгу: щаслива мама, дипломований дитячий та сімейний психолог з п’ятирічним стажем – Ольга Колеснікова-Чмель, співзасновниця Спілки сімейних консультантів та практичних психологів «Гармонійне зростання», ведуча психологічних передач (радіо «Марія»), має успішний досвід створення «з нуля» і проведення груп раннього розвитку дітей. Кількість учасників у групі – до 10. Оплата кожного тренінгу окремо – 150грн, Всі 5 можна придбати лише за 600 грн! Адреса проведення майстер-класу: Київ, пров.Лабораторний 1, офіс 176 (р-н М.«Палац Україна»).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Facebook
YouTube
Instagram